L'"assassí de la catana", en llibertat després de complir la condemna

El jove que va matar els seus pares i la seva germana amb una catana a Múrcia ha quedat en llibertat després d'haver complert la pena de presó que se li va imposar: set anys, nou mesos i un dia. Així ho publica el diari "La Verdad de Murcia", que afegeix que José Rabadán, de 24 anys, està en llibertat des de l'1 de gener i no està obligat a presentar-se periòdicament al jutjat ni està sotmès a vigilància policial.

Actualitzat

Quan l'1 d'abril del 2000 va cometre l'assassinat a Múrcia, José Rabadán era menor i el van condemnar a vuit anys d'internament més dos de llibertat vigilada.

Tot i que la sentència establia que el període d'internament en un centre terapèutic s'havia d'acabar l'agost del 2006 i que després hauria d'estar dos anys més en llibertat vigilada, aquesta mesura es va modificar i es va estipular que a partir de l'1 de gener d'aquest any Rabadán quedaria lliure.

Es considerava que ja havia complert tres quartes parts de la mesura d'internament, i que si s'allargava això podia influir negativament en la situació personal del jove, a qui se li va diagnosticar psicosi epilèptica idiopàgica.

Anar al contingut