La companyia de Sheldon Adelson ha iniciat els tràmits per registrar el nom 'Europa Vegas'.
La companyia de Sheldon Adelson ha iniciat els tràmits per registrar el nom 'Europa Vegas'.
Barcelona

Las Vegas Sands registra el nom "Europa Vegas"

La multinacional propietat del magnat nord-americà Sheldon Adelson, que estudia instal·lar un complex d'oci a Espanya, va iniciar al febrer els tràmits per registrar la marca "Europa Vegas".

RedaccióActualitzat
Las Vegas Sands, propietat del magnat nord-americà Sheldon Adelson, que estudia instal·lar un complex d'oci a Espanya, va iniciar al febrer els tràmits per registrar la marca "Europa Vegas".

La companyia nord-americana ha fet aquesta petició de registre davant de l'Oficina d'Harmonització del Mercat Interior (OAMI), que és el registre europeu de marques, dibuixos i models. En aquest sentit, la sol·licitud de registre inclou des de comerços i jocs d'atzar fins a l'organització d'espectacles i congressos i els serveis d'hotels i restauració. A més, sol·licita la venda de "cigars, cigarrets i accessoris per fumar". D'aquesta manera, malgrat que la llei antitabac no ho permet, la companyia mostra la seva intenció de disposar d'espais on es pugui fumar.

Las Vegas Sands comunicarà a principis de setembre la localització definitiva on preveu instal·lar el macrocomplex d'oci.
Anar al contingut