Lliga de Campions

L'Arsenal de Cesc Fàbregas, un equip ofensiu que sap tractar bé la pilota

L'Arsenal torna a creuar-se al camí del FC Barcelona quatre anys després de la final de París. Els "gunners" són un equip jove i amb talent que, sota la batuta del català Cesc Fàbregas, es troben en la lluita per guanyar la Premier i coronar-se, per fi, com a campions d'Europa. La baixa de Van Persie pel que resta de temporada és un contratemps important que els treu potencial a l'hora de fer gols. Tot i això han aconseguit sobreposar-se i són l'equip més anotador d'Anglaterra amb 71 gols.

Actualitzat
La tornada de Cesc Fàbregas

Cesc Fàbregas tornarà a Barcelona, i qui sap si ho farà per jugar contra el seu proper equip. El futbolista format a la Masia és la clau del joc dels de d'Arsène Wenger. Amb ell la maquinària londinenca funciona amb més fluïdesa. Quan és fora del camp, en canvi, l'equip tendeix a caure en l'anarquia.

A part d'estar atents a la qualitat de Cesc Fàbregas al mig del camp, però, el Barça haurà d'anar amb compte amb l'habilitat de jugadors ofensius de la talla d'Arxavin o Nasri, capaços de fer mal a les defenses tant amb la passada com encarant els rivals. La incògnita és l'actuació del corpulent i irregular Nicklas Bendtner, l'únic davanter centre de la plantilla, un jugador molt qüestionat per la seva pròpia afició.

Un estil similar al del Barça

La filosofia Wenger és el bon tracte de la pilota i mirar de tenir la possessió. Així doncs, sembla que el Barça es trobarà còmode davant un conjunt de característiques similars però que, a diferència del que passa amb els barcelonistes, pateix en excés quan els contraris s'apropen a la seva àrea. D'aquesta manera, jugadors com Messi, Iniesta o Pedro hauran de ser més elèctrics que mai contra una defensa formada en el centre per Vermaelen i el veteraníssim Sol Campbell, dos jugadors bons tècnicament però que no destaquen per la seva gran velocitat.

Dubtes a la porteria

Juntament amb la falta d'una referència en la punta d'atac, la línia més dèbil dels del nord de Londres és la porteria. L'espanyol Manuel Almunia, el porter titular, es caracteritza pels alts i baixos de les seves actuacions. El seu suplent, Fabianski, no ha sabut aprofitar les seves oportunitats i ha regalat gols de forma absurda en partits de vital importància, com per exemple en el partit d'anada dels vuitens de final contra el Porto.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut