L'arquebisbe de Barcelona, Juan José Omella (a l'esquerra), i el bisbe auxiliar, Sebastià Taltavull, a la seu de la Conferència Episcopal …
L'arquebisbe de Barcelona, Juan José Omella (a l'esquerra), i el bisbe auxiliar, Sebastià Taltavull, a la seu de la Conferència Episcopal Espanyola en una fotografia del 17 de març del 2017. Pla general. (Horitzontal)

L'arquebisbe de Barcelona, nou membre del Comitè Executiu de la Conferència Episcopal Espanyola

ACN Barcelona.-L'arquebisbe de Barcelona, Juan José Omella, el d'Oviedo, Jesús Sanz, i el de Saragossa, Vicente Jiménez Zamora, han estat elegits membres del Comitè Executiu de la Conferència Episcopal Espanyola (CEE), durant la celebració de la 109 Assemblea Plenària de l'entitat, que s'ha clausurat aquest divendres. Omella va ser elegit dimarts en primera votació amb 47 vots a favor; Sanz en segona amb 42 vots, i Jiménez en primera amb 54 suports. Per als tres, és el seu primer trienni en el Comitè Executiu. L'arquebisbe Omella assumeix aquesta nova responsabilitat després d'haver presidit la comissió episcopal de Pastoral Social en el període 2005-2008 i, posteriorment, en el trienni 2014-2017.

D'altra banda, el bisbe auxiliar de Barcelona, Sebastià Taltavull, ha estat elegit membre de dues comissions episcopals, la relativa a Mitjans de Comunicació Social i la de Pastoral Social, on s'encarregarà de Justícia i Pau.

Anar al contingut