Detall del cartell de l'arquebisbat amb motiu de la visita del papa a Barcelona (Foto: arquebisbat de Barcelona)
Detall del cartell de l'arquebisbat amb motiu de la visita del papa a Barcelona (Foto: arquebisbat de Barcelona)
Barcelona

L'arquebisbat de Barcelona demana donatius per a la visita del Papa a Barcelona

L'arquebisbat de Barcelona ha obert un compte corrent específic per recollir donatius de cara a la visita del papa Benet XVI a Barcelona, els dies 6 i 7 de novembre. En un comunicat, la institució religiosa ha demanat als fidels que contribueixin a finançar les despeses de la visita i que surtin al carrer per donar la benvinguda al pontífex. El cardenal Lluís Martínez Sistach insta els catalans a "saludar el Papa pels carrers i places per on passi".

Actualitzat
L'arquebisbat, que ha difós la campanya al web Papabarcelona2010.cat, considera "un autèntic do de Déu" la visita de Benet XVI a Barcelona. A l'exhortació pastoral que ha escrit amb motiu de la visita, i que es titula "Comencem amb el Papa un nou curs", el cardenal Lluís Martínez Sistach remarca que la visita de Joseph Ratzinger és "fruit de la seva iniciativa" i assenyala que és una "oportunitat magnífica de la gràcia de Déu que potser no tornarà a tenir la nostra Església durant molts anys; l'anterior visita apostòlica la realitzà Joan Pau II ara fa vint-i-vuit anys". 

El Papa arribarà a Barcelona el dissabte 6 de novembre i l'endemà consagrarà el temple de la Sagrada Família. A banda de fer un recorregut per la capital catalana, el pontífex visitarà un centre que atén joves amb síndrome de Down. Benet XVI s'acomiadarà dels barcelonins a l'aeroport del Prat, en un acte en què participaran els reis Joan Carles i Sofia. 
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut