Espanyol

L'àrbitre Estrada Fernández instrueix la plantilla de l'Espanyol sobre els canvis del reglament

L'entrenament d'aquest dijous ha començat una hora més tard del previst. L'àrbitre català Xavier Estrada Fernández ha fet una xerrada amb els jugadors i el cos tècnic de l'Espanyol per explicar-los alguns dels canvis que hi ha hagut en el reglament.

Actualitzat
A banda de Pizzi amb Portugal (1-1 contra Holanda), tres jugadors més de l'Espanyol han jugat amb les seves seleccions. Victòria d'Héctor Moreno amb Mèxic i Stuani, amb l'Uruguai i empat de Wakaso amb Ghana. L'equip continua preparant el partit de dilluns a Balaídos contra el Celta de Luis Enrique, que serà l'estrena dels de Javier Aguirre a la Lliga.

L'entrenament d'aquest dijous ha començat una hora més tard del previst. L'àrbitre català Xavier Estrada Fernández ha fet una xerrada amb els jugadors i el cos tècnic per explicar-los alguns dels canvis que hi ha hagut en el reglament.

Christian Alfonso, a l'Alcorcón

La sessió preparatòria a la Ciutat Esportiva ha comptat amb la presència de Thievy formant part del grup, un cop recuperat de les molèsties físiques. Ja no hi ha participat Christian Alfonso, que ha marxat cedit a l'Alcorcón.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut