Futbol

Laporta treu pressió a l'equip de Guardiola en assegurar que se'n magnifiquen els darrers resultats

Joan Laporta s'ha sumat a Pep Guardiola a l'hora de treure pressió a l'equip, i ha donat un vot de confiança a l'equip malgrat les darreres ensopegades. El president del Barça ha aprofitat una conferència a l'Obra Cultural Balear de Palma de Mallorca per assegurar que es magnifiquen els últims mals resultats de l'equip. El president ha instat la plantilla de Guardiola a abstreure's de la pressió que arriba des de Madrid. El màxim mandatari blaugrana ha reconegut que l'equip ha baixat en rendiment, però ha recordat que el Barça continua "en una situació privilegiada". Laporta, a més, ha afegit que aquesta temporada "serà bona en la història del Barça".

Actualitzat
A la vígila de l'important partit de Copa davant el Mallorca, Joan Laporta ha volgut desdramatitzar la situació en què moltes veus crítiques situen el Barça, a per culpa dels mals resultats de les darreres setmanes. I és que pel president culer s'estan magnificant aquestes ensopegades, tot i que reconeix que l'equip ha arrossegat "dos resultats que no han estat bons". Malgrat tot, Laporta es manté convençut de la "situació privilegiada" a la Lliga, amb possibilitats de classificar-se per a la final de la Copa i amb moltes opcions a la Lliga de Campions.

Laporta, a més, ha volgut evidenciar la seva confiança amb el conjunt de Pep Guardiola en deixar ben clar que aquesta temporada "serà bona en la història del Barça". Pel mandatari, "només es tracta de recuperar la bona línia" i "saber-se aixecar" davant les dificultats. El president també ha dit que confia en les possibilitats del Barça davant el partit de tornada de les semifinals de Copa.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut