Actualitat blaugrana

Laporta promet aplicar amb rigor el codi de disciplina i assegura que Rijkaard continuarà

El president del Barça, Joan Laporta, ha transmès avui a través d'una roda de premsa com actuarà el club a partir de la pròxima temporada. La principal idea és l'aplicació amb rigor del codi de disciplina vigent, per intentar evitar tot allò que han fet malament aquesta temporada, que "ha estat culpa de tots". Menys actes publicitaris, menys sortides de nit, menys declaracions fora de lloc i més treball i entrenament. Laporta no ha volgut donar noms d'altes i baixes, però ha dit que es faran cinc o sis fitxatges. A més, ha assegurat que Rijkaard continuarà, i que "ni Ronaldinho ni Eto'o estan a la venda".

Actualitzat

"S'ha d'aplicar rigorosament el codi intern de disciplina de l'entitat i exigir als jugadors un major grau de compromís amb el club." Aquest ha estat el missatge principal de la roda de premsa que Laporta ha ofert com a balanç d'aquesta temporada "decebedora".

El president blaugrana ha començat compartint amb tots els socis i l'afició la profunda decepció, "per com s'han perdut la Lliga i la Copa del Rei", i ha volgut deixar clar que tothom és responsable de la situació a què ha arribat l'equip. Segons Laporta, el problema és que s'han adonat massa tard dels problemes, ja que ha reconegut que hi ha una fractura en el vestidor que "s'ha de resoldre amb autocrítica".

El president blaugrana ha recorregut a parlar d'un balanç positiu després de quatre anys a la presidència i ha posat especial èmfasi a una excel·lent anàlisi econòmica.

"Ni Ronaldinho ni Eto'o estan a la venda"

Pel que fa a la continuïtat dels jugadors, Laporta ha assegurat que ja està tot pràcticament decidit, però no ha volgut donar noms ni d'altes ni de baixes. Sí que ha explicat que es faran cinc o sis fitxatges, més dos jugadors que pujaran del filial. El que ha deixat molt clar és que Frank Rijkaard continuarà la pròxima temporada, i ho farà "amb motivació especial", molt d'acord amb la nova direcció que prendrà el club amb els jugadors. Però pel que fa als cracs de l'equip, no ha estat fins que un periodista italià l'hi ha preguntat que les coses han quedat clares: "Ni Ronaldinho ni Eto'o estan a la venda".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut