Futbol

Laporta parteix d'un clar avantatge i és l'únic dels sis precandidats que ja disposa de les firmes necessàries

Mentre el Barça continua de gira per terres americanes, la Junta Electoral va xifrar ahir en 106.352 els socis amb dret a vot, i va confirmar que finalment són sis els precandidats que han demanat les butlletes per recollir les firmes. De moment, només Joan Laporta ha anunciat que ha arribat a les 1.804 necessàries per ser candidat i sembla partir amb avantatge sobre la resta d'aspirants. Els precandidats aprofiten aquests dies per recollir firmes i adhesions. Jaume Guixà i Jordi Medina semblen els únics amb aspiracions de poder plantar cara a les urnes a l'expresident, que aquest dissabte ha participat en un partit de veterans a Sitges.

Actualitzat
Els precandidats a les eleccions a la presidència del FC Barcelona aprofiten aquests dies d'agost per seguir recollint signatures i adhesions a les seves propostes. El fins ara president, Joan Laporta, és qui sembla partir amb avantatge. Ja fa dies que té les 1.800 firmes necessàries per convertir-se formalment en candidat i es mostra confiat a sortir reelegit. Aquest dissabte ha participat en un partit de futbol de veterans a Sitges, on ha repetit que és difícil fer oposició a la gestió feta per la seva junta en les tres últimes temporades.

Un altre que continua recollint adhesions és Jaume Guixà. La seva precandidatura, al costat de la de Jordi Medina, que aquest vespre serà en un sopar amb penyistes a Calella, és la que sembla tenir opcions de convertir-se en alternativa. Guixà, però, es manté sense desvelar el nombre de firmes de què disposa.

La Junta Electoral ha confirmat que són sis els socis que han recollit butlletes per ser precandidats, alguns més aviat amb caràcter testimonial. L'últim a fer-ho va ser Ferran Estrada, ahir mateix.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut