Actualitat blaugrana

Laporta mostra la seva indignació per la cessió dels cracs a les seves seleccions

La indignació de l'esport català contra la decisió de la Federació Espanyola ha coincidit amb la celebració de la Diada, en què, com és habitual, hi han estat presents els clubs i les institucions principals de l'esport. Precisament, el president del Barcelona, Joan Laporta, ha alçat la veu per protestar contra la cessió dels internacionals a les seleccions respectives. És el cas d'Henry, que tot i estar sancionat i no podrà jugar amb França, encara no ha tornat a la disciplina blaugrana.

Actualitzat

L'esport també és protagonista en la Diada nacional. Els dos principals equips de futbol de la capital catalana, el Barcelona i l'Espanyol, han fet les clàssiques ofrenes florals al monument a Rafael Casanova. Han encapçalat la comitiva blaugrana el president, Joan Laporta, i el capità del primer equip, Carles Puyol. Més tard, ha estat l'equip blanc-i-blau, amb el president Sánchez-Llibre al capdavant, el que també ha fet l'ofrena al monument al conseller en cap de Barcelona durant el setge del 1714.

També el Joventut de Badalona ha estat present en aquest acte. El president de la Penya, Jordi Villacampa, i la nova figura verd-i-negra, Ricki Rubio, encapçalaven la nombrosa presència de l'equip de bàsquet català a la ronda de Sant Pere de Barcelona.

Laporta aixeca la veu

El president del Barça està disposat a clavar un cop de puny a la taula per posar fi a les cessions indiscriminades dels cracs a les seleccions. El "cas Henry", que, tot i que no pot jugar perquè està sancionat, ha quedat concentrat amb la selecció francesa en comptes de quedar-se aquí per continuar la seva posada a punt, ha estat el detonant de la indignació de Laporta.

El club està fent gestions perquè el davanter francès torni de seguida i es pugui reincorporar a l'equip i, fins i tot, jugar el partit d'aquest vespre a Palamós. Eusebio ha acabat de preparar avui aquesta final de la Copa Catalunya amb només cinc jugadors del primer equip, la majoria suplents, i encara no sap quan tornarà Thierry Henry.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut