Barça

Laporta diu que oferiran una fitxa justa a Valdés, que demana una renovació a l'alça

L'aturada de la Lliga pels compromisos de seleccions s'ha mostrat com un període ideal per fer debats sobre el futur d'alguns jugadors del Barça. Aquests dies ha estat el cas de Víctor Valdés. Al porter de l'Hospitalet, que s'ha entrenat aquest matí a les ordres de Guardiola, se li acaba el contracte al juny del 2010 i, de moment, no hi hagut contacte entre el club i el seu representant, tot i que ja ha transcendit que Valdés vol una renovació a l'alça. Laporta ha dit que li oferiran una fitxa justa perquè es quedi, però les paraules del seu representant fa pocs dies fan témer que la continuïtat del porter del Barça es pot complicar.

Actualitzat
Víctor Valdés va ser el primer a deixar caure que el seu futur no està lligat necessàriament al del Barça. A dia d'avui, el club segueix sense posar-se en contacte amb el representat del porter, que exigeix una renovació a preu de crac per garantir la continuïtat de Valdés, una continuïtat que el vestidor aprova per unanimitat.

El seu nou representant va manifestar a una ràdio que havia de cobrar com Iker Casillas. El porter titular del Barça vol fitxa de crac, com les que el club ha tancat fa poc amb Xavi i Iniesta, que ja han renovat contracte. Guardiola vol que es quedi i Laporta ha dit avui que li oferiran una fitxa "justa" perquè ho faci. El president blaugrana assegura que valoraran Víctor Valdés com el millor porter del món, però que el seu sou s'haurà d'amotllar també a les condicions salarials del vestidor. L'estira-i-arronsa pot anar per llarg.

Qüestionat en moltes ocasions tot i salvar l'equip en molts moments, Valdés acaba contracte al juny del 2010. El club s'enfronta ara a una disjuntiva: renovar-lo en breu o esperar a la temporada vinent amb el risc que pugui marxar sense deixar un euro a la caixa. A Itàlia i Anglaterra n'estan al corrent i esperen veure què passa.

Laporta també parla de Cesc

El màxim dirigent del Barcelona també ha comentat el possible interès del club per Cesc Fàbregas, jugador de l'Arsenal anglès. "M'agradaria molt veure'l amb la samarreta del Barça però és l'opinió dels tècnics la que condiciona les decisions. Sabem que és un jugador amb grans qualitats i coneix l'estil del Barcelona perfectament", ha subratllat.

Puyol, amb el grup

Mentrestant, Guardiola ha dirigit la segona sessió de la setmana, feta a la Ciutat Esportiva, en què ha pogut disposar un altre cop de fins a deu homes del primer equip. Valdés, Pinto, Jorquera, Sylvinho, Puyol, Márquez, Víctor Sánchez, Pedro, Keita i Eto'o han estat els jugadors que s'han exercitat. Dels quatre jugadors amb la baixa mèdica, només Carles Puyol s'ha entrenat amb la resta del grup. Els altres tres, Touré, Iniesta i Abidal, continuen avançant en les recuperacions de les seves respectives lesions. L'ivorià fins i tot s'ha entrenat durant una part de la sessió amb els seus companys, mentre que el manxec i el francès s'han incorporat més tard al camp, cadascú amb un recuperador, per exercitar-se en solitari.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut