Barça

Laporta: "Cada dia que passa estic més motivat per tornar-me a presentar a les eleccions"

L'expresident del Barça, Joan Laporta, ha estat el convidat del programa "Efectivament", del canal Esport3. Laporta ha parlat de tots els temes relacionats amb l'actualitat blaugrana i ha assegurat que cada dia que passa està més motivat per presentar-se a les eleccions del 2016

Actualitzat

L'expresident del Barça Joan Laporta ha estat el convidat del programa "Efectivament", del canal Esport3. Laporta ha parlat de tots els temes relacionats amb l'actualitat blaugrana i ha assegurat que cada dia que passa està més motivat per presentar-se a les eleccions del 2016.

Presentar-se a les pròximes eleccions. "No ho descarto però l'escalf i el suport rebut fa que cada dia que passa estigui més motivat per tornar per fer un projecte que torni el Barça al seu lloc. No estic obsessionat i no és la meva prioritat, però cada dia que passa estic més motivat".

"Arribarà un moment en què hauré de prendre una decisió. Ara cada dia que passa estic més motivat, però encara no estan convocades les eleccions i no és el moment. No és cert que estigui buscant un local electoral al carrer Còrsega: sóc advocat i vaig acompanyar uns clients".

Acció de responsabilitat "No esperava res de bo d'aquesta junta i han volgut continuar amb el procés. Sorprès no, però decebut sí, perquè a ningú li agrada que li posin demandes".

"No ho van fer en una assemblea extraordinària, però va estar instrumentalitzada per prendre aquella decisió. La sentència ha acabat fent justícia. No necessitem un jutge que ens ho digui però vam deixar el club ben gestionat a la nova directiva".

Situació econòmica "No pots fer un equip competitiu si no gestiones bé l'economia del club. Vam guanyar molts títols, vam construir el millor Barça de la història. Al final van ser moltes coses per guardar en la memòria. Érem com una família, amb ganes de fer història. Em vull quedar amb tot això. La temporada dels sis títols va ser irrepetible".

"Ens han atribuït partides que no eren nostres. Les pèrdues que diu el jutge no són dels nostres comptes, són dels seus reformulats. Que Bartomeu digui ara que hi ha hagut algun error d'estimació és greu. Hi ha molts errors, amb aquesta junta".

"Mai vam estirar més el braç que la màniga. Sempre vam mantenir les despeses i els salaris entre un 55 i un 65% de la ràtio del club gràcies als jugadors que ho van admetre i no vam parar de guanyar. Que pagàvem sous molt alts als jugadors? S'ha de ser generós amb els professionals que ho han guanyat tot".

Traspàs de poders el 2010. "Vam anar de bona fe després de tot el que havia passat, que havien posat pals a les rodes i vaig anar a felicitar-lo. Li vaig dir Sandro: 'L'enhorabona, la meva posició com a expresident serà la de no molestar.' Va ser una transició modèlica i el primer que van ferés treure-li la presidència d'honor al Johan. No calia fer-ho així perquè són figures de la història recent del Barça".

La seva successió a la presidència "El meu candidat era Xavier Sala i Martín. El vaig intentar convèncer un any abans i al final no va voler. Hauria estat un president excel·lent. Alfons Godall és un íntim amic meu i Jaume Ferrer un home molt capaç, i crec que haurien d'haver anat junts".

Situació de Josep Lluís Núñez "En aquest  moment no seria correcte opinar, i tot i les nostres diferències no me n'alegro de les desgràcies dels altres. Però per al  Barça  no és bo el que està succeint, ni que el club estigui imputat per delicte fiscal."

El Barça de Luis Enrique "Està començant i s'ha de donar marge a l'equip. Veig un Messi motivat, uns fitxatges que encara s'han d'adaptar i em sap greu veure Piqué així perquè està patint segur. Però s'ha de deixar treballar els professionals. Espero i desitjo que Luis Enrique se'n surti".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut