Barcelona

Laporta assegura que si CiU accepta la declaració d'independència donaran suport a la investidura de Mas

L'endemà de les eleccions toca fer més valoracions, passades les primers emocions i havent descansat unes hores, el líder de Solidaritat Catalana per la Independència, Joan Laporta, ha comparegut davant dels mitjans de comunicació acompanyat d'Alfons López Tena i Uriel Bertran. Laporta ha assegurat que si CiU accepta la declaració unilateral d'independència en aquesta legislatura "donaríem suport a la investidura de Mas. Si no ho fa, no". El SI ha estat la sorpresa de la nit electoral perquè ha entrat al Parlament amb 4 escons.

Actualitzat
Solidaritat Catalana per la Independència s'han felicitat pels quatre escons que li han permès entrar al Parlament, i assegura que es plantegen participar, també, en les eleccions municipals.

Pel que fa a la investidura del nou president de la Generalitat, Artur Mas, el líder del SI, Joan Laporta, ha advertit que hi votaran en contra, si no és que Mas accepta declarar la independència aquesta legislatura.

Des de Solidaritat, han anunciat la creació d'una oficina per recollir les demandes dels ciutadans, i han assegurat que les mocions parlamentàries amb les quals estiguin d'acord les presentaran en forma de projecte de llei perquè sigui efectiva.

Solidaritat ha afirmat també que no entraran en el joc autonomista perquè diuen que està esgotat per la sentència del Tribunal Constitucional.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut