L'aplicació WhatsApp cau a bona part del món

Segons alguns portals especialitzats, el gruix de problemes de funcionament han estat a Europa i al sud d'Àsia, en una aturada del servei que ha durat més de mitja hora

RedaccióActualitzat

L'aplicació de mòbil líder destacada en missatgeria instantània, WhatsApp, amb milers de milions d'usuaris arreu del món, no ha funcionat correctament aquest divendres al matí. Durant més de mitja hora els usuaris de moltes països no han pogut enviar ni rebre missatges, ni via telèfon mòbil ni tampoc amb les versions del programa per a ordinador.

Responsables de Facebook, empresa propietària de WhatsApp, han assegurat que no coneixien el motiu de la fallada i que ho estaven investigant. Segons han informat portals especialitzats com Down Detector o Outage Report, la majoria de problemes de funcionament han estat a Europa i al sud-est d'Àsia.

Segons aquestes fonts, a Europa s'han concentrat a Espanya, el Regne Unit, Itàlia i els Països Baixos. Pel que fa a Àsia, on hi ha hagut més problemes ha estat a l'Índia, el país del món on aquesta aplicació té més usuaris, més de 200 milions. A través de Twitter, però, molts usuaris i mitjans han informat de problemes també a l'Amèrica del Sud i a Àfrica:

 



 
Anar al contingut