Imatge del joc d'enigmes lingüístics Verba7.
Imatge del joc d'enigmes lingüístics Verba7.
Barcelona

L'aplicació mòbil Verba7: enigmes lingüístics per a cada dia de l'any

Verba7 és una app que proposa enigmes lingüístics de Màrius Serra en un concurs que dura tot l'any

RedaccióActualitzat

L'escriptor Màrius Serra porta els seus enigmes lingüístics als telèfons mòbils a través de la nova aplicació "Verba7". L'aplicació es planteja com una competició lingüística amb 365 reptes verbals a l'any. Tal com ha explicat l'escriptor, l'objectiu és demostrar que la llengua és una font de plaer i que es pot anar millorant la competència lingüística. L'aplicació és gratuïta i està disponible per a IOS (App Store) i Android (Play Store).

Aquells aficionats a l'Apalabrados hi trobaran una aplicació que "garanteix la impossibilitat absoluta de fer trampes", que ofereix un repte lingüístic cada dia i a una hora diferent. Amb un previ avís: s'activa un compte enrere quan falten 7 hores 7 minuts i 7 segons per a la publicació de l'enigma, cada participant té 7 minuts i 7 segons per respondre'l i obtenir punts. El màxim de punts que es poden aconseguir per repte és de 777.

El dia 7 de cada mes es tancarà la classificació de participants i se sabrà qui és el premiat, que no serà el número 1, sinó el que ocupi la setena posició. El guanyador obtindrà un joc de taula verbal. Els que ocupin les posicions 77 i 777 també tindran premi, encara que durant el període inicial d'implantació, de set mesos, els premis seran honorífics.  

Els reptes verbals de Màrius Serra, de bracet amb els creatius gironins estudi Kalimba i els desenvolupadors vallesans Perception, han llançat l'aplicació en dues primeres versions lingüístiques: català i castellà. D'aquí a set mesos estarà disponible en anglès.

Anar al contingut