Imatge de l'anunci de la 25a edició del Saló Eròtic de Barcelona
Barcelona

L'anunci del Saló Eròtic denuncia la "censura i la repressió" quatre dies abans de l'1-O

El saló assegura que "quan la censura i la repressió es converteixen en normal, caldria plantejar-se què és el normal"

RedaccióActualitzat

El Saló Eròtic de Barcelona es pronuncia a favor de la llibertat d'expressió i de decisió, quatre dies abans del referèndum de l'1 d'octubre. En l'edició d'aquest any, la vint-i-cinquena, ha volgut reivindicar "més que mai" els "valors bàsics de la convivència: la llibertat i el respecte" en vista a la situació política i social del país, tal com explica en la seva pàgina web.

L'anunci, que porta per títol "Normal", comença amb àudios dels registres i les detencions d'alts càrrecs de la Generalitat el 20S i l'afirmació: "Quan la censura i la repressió es converteixen en normal, caldria plantejar-se què és el normal".

 

Amb imatges que reivindiquen una sexualitat diversa, oberta i lliure, l'anunci enumera situacions que considera normals: "Normal és que puguem decidir què volem ser", "Normal és no renunciar", "És poder expressar-nos en grup sense el temor de ser jutjats", o "Normal és celebrar lliurement la diversitat".

25 anys de saló

Segons denuncien a la web, en aquests moments al carrer hi ha "el reflex de la repressió, la censura i els judicis de valor" amb que s'han trobat en aquest quart de segle d'història.

L'any passat, l'espot del saló també va convertir-se en notícia al criticar la hipocresia del país, en un a anunci titulat "Pàtria".

El saló se farà del 5 al 8 d'octubre al Pavelló Olímpic Vall d'Hebron.

ARXIVAT A:
Referèndum 1-O
Anar al contingut