Ciclisme

Landis insisteix que és innocent acompanyat de la seva dona en una televisió dels EUA

Tot i que la contraanàlisi va confirmar el positiu per testosterona, Floyd Landis continua proclamant la seva innocència. Per mirar de ser més convincent, ho ha fet acompanyat de la seva esposa en una televisió dels Estats Units. El seu equip, Phonak, però, ja l'ha expulsat i la Unió Ciclista Internacional (UCI) li prendrà el títol del Tour d'aquí a uns dies. Al marge dels recursos que presentaran els advocats de Landis a l'Agència Antidopatge Americana, l'encara guanyador del Tour té previst operar-se d'una necrosi al maluc.

Actualitzat

Des que es va informar del positiu, el corredor nord-americà va començar la seva particular cursa per demostrar la seva innocència. La contraanàlisi podia canviar-ho tot, però finalment només va ser una confirmació més de la primera prova. Landis s'ha mostrat indignat amb l'UCI perquè el màxim organisme del ciclisme mundial va anunciar a la premsa el resultat de la contraanàlisi abans que al mateix interessat. Landis ha assegurat que el tracte que han rebut altres esportistes en la seva situació ha estat molt diferent.

El corredor, en companyia de la seva esposa, va accedir a una entrevista en directe a l'NBC. Amber, la dona de Floyd, va defensar el seu marit assegurant, evidentment, que confia en ell al cent per cent.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut