Ciclisme

Lance Armstrong posa punt final a la seva participació en les proves internacionals

Lance Armstrong ja no tornarà a competir en proves del calendari internacional. El nord-americà, de 39 anys i guanyador de set Tours de França, ha acabat seixanta-setè al Tour Under Down d'Austràlia i ja ha anunciat que no en disputarà cap més. Aquest fet arriba després que la revista "Sports Illustrated" anunciés aquesta setmana l'obertura d'una investigació judicial que involucraria Armstrong en un presumpte cas de dopatge. El guanyador del Tour Under Down ha esta l'australià Cameron Meyer, de l'equip Garmin-Cervélo.

Actualitzat
El britànic Ben Swift, de l'equip Sky, s'ha adjudicat a l'esprint la sisena i última etapa del Tour Down Under, de 90 quilòmetres pels carrers d'Adelaide. Cameron Meyer s'ha alçat amb amb el triomf final, amb dos segons d'avantatge sobre el també "aussie" Mathew Gross.

Per la seva banda, Lance Armstrong ha finalitzat la prova amb la qual s'acomiada del ciclisme professional en el lloc 67 de la general, a 6 minuts i 42 segons del guanyador de la cursa. A partir d'ara, com a molt, participarà en alguna competició local. Armstrong abandona l'alta competició enmig de les acusacions de dopatge que la revista esportiva especialitzada "Sports Illustrated" va publicar aquesta setmana. La revista relaciona el ciclista amb el doctor Michele Ferrari, acusat d'haver subministrat substàncies prohibides a altres esportistes. El ciclista no ha volgut fer cap declaració respecte a això, i només el seu portaveu ha volgut aclarir que la notícia prové de fonts sense cap tipus de crèdit.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut