Barcelona

L'ANC vol la complicitat d'Ada Colau amb el full de ruta i suport institucional de l'Ajuntament per l'11-S

El president de l'ANC demana a Ada Colau que se sumi al full de ruta i que doni llibertat als regidors independentistes de la seva formació perquè votin en un ple si volen que Barcelona se sumi a l'Associació de Municipis per la Independència

RedaccióActualitzat

El president de l'ANC, Jordi Sànchez, ha demanat a la futura alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, que faci aportacions al full de ruta i doni llibertat als regidors independentistes de la seva llista per sumar una majoria que permeti l'adhesió de Barcelona a l'Associació de Municipis per la Independència.

En declaracions al programa "El suplement" de Catalunya Ràdio, Jordi Sànchez ha parlat de la reunió que l'ANC i Òmnium Cultural tindran dilluns amb la futura alcaldessa de Barcelona, Ada Colau. Sànchez demanarà a Colau que doni un suport clar a la mobilització que l'Assemblea ha proposat fer el pròxim Onze de Setembre a l'avinguda Meridiana:

"Buscarem la complicitat amb la futura alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, perquè tinguem ple suport institucional l'Onze de Setembre"

Sobre la pregunta que la direcció d'Unió Democràtica farà als seus militants el 14 de juny per saber l'opinió que tenen sobre el procés sobiranista, Sànchez n'ha criticat l'ambigüitat i diu que no passaria l'examen a la facultat de Comunicació. Sànchez afegeix que la interpretació final dependrà de la voluntat del comitè de govern d'Unió.

"Aquí el que és complex és la interpretació de la resposta d'aquesta pregunta d'Unió"

El president de l'ANC fa una crida a aprofitar la repercussió que tindrà el partit de la final de Champions per donar a conèixer al món el procés sobiranista català. Sànchez ha explicat que l'ANC ha repartit 20.000 estelades entre els aficionats blaugranes que assistiran al partit.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
ESPECIALS RELACIONATS
Anar al contingut