Agustí Alcoberro, nou vicepresident de l'ANC
Agustí Alcoberro, nou vicepresident de l'ANC

L'ANC insta el govern a "tancar al més aviat possible el camí iniciat"

RedaccióActualitzat

"Vam votar , vam guanyar i, ara, amb els resultats a la mà, proclamarem la independència". Amb aquesta frase ha acabat la reunió del secretariat nacional de l'Assembla Nacional Catalana a Sant Cebrià de Vallalta. El nou vicepresident de l'entitat ha estat l'encarregat de llegir un manifest que demana al govern que proclami la independència.

"Instem el govern a tancar al més aviat possible el camí iniciat"

Agustí Alcoberro és el nou vicepresident, després que Natàlia Esteve hagi deixat el càrrec aquesta setmana. L'ANC ha volgut mostrar una imatge d'unitat amb tots els membres del secretariat apareixent conjuntament, com ja és habitual.

El manifest de l'Assemblea comença amb una declaració d'intencions: "No oblidarem l'1 d'octubre". La primera part del text és una condemna a la violència de la policia i un missatge d'escalf i solidaritat amb els ferits.

"La democràcia sempre vencerà la violència. Ens volien agenollats i ens han trobat alçats i amunt, volien que tinguessin por i ens han trobat valents, volien que fóssim dèbils i ens han trobat forts i units"

El president de l'ANC, Jordi Sànchez, ha agraït també l'esforç de tota la gent del Maresme i d'arreu del país que van treballar per fer possible l'1-O.

 

ARXIVAT A:
Referèndum 1-OIndependència
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut