L'amo del locutori de Ripoll també se sent "víctima", assegura la seva dona

L'amo del locutori de Ripoll també se sent "víctima", assegura la seva dona
Ripoll

L'amo del locutori de Ripoll també se sent "víctima", assegura la seva dona

Redacció Actualitzat

El propietari del locutori de Ripoll, detingut en el marc dels atemptats a Barcelona i Cambrils, ha dit que lamentava els atemptats i que també se'n considera una víctima. Salah el-Karib ha arribat aquest divendres a la matinada a Ripoll, procedent de Madrid, on el jutge que porta la causa el va deixar en llibertat aquest dijous al migdia.

De moment no ha obert el locutori. Però sí que ha sortit amb la família al carrer, i ha parlat la seva dona, Halima:

"No tenim res a veure amb això, també som víctimes. Ell diu que ho sent molt, perquè estem en contra del terrorisme."

Halima ha expressat la voluntat de continuar vivint a Ripoll i ha afegit:

"Està molt agraït amb el jutjat i els Mossos. M'ha dit que l'han tractat molt bé. Diu que estan fent la seva feina i que per a qualsevol dubte és aquí."

Salah el-Karib, de 34 anys, el van detenir perquè constava que havia comprat bitllets d'avió per viatjar al Marroc per a Driss Oukabir i també per a l'imam, Abdelbaki es-Satty. Segons ha declarat en seu judicial, habitualment compra bitllets d'avió per a clients seus amb la seva targeta de crèdit, i aquests li retornen l'import en efectiu a canvi d'una comissió.

El jutge ha decretat mesures cautelars per a El-Karib, que haurà de comparèixer cada dilluns davant del jutge, fixar un domicili i entregar el passaport, ja que se li prohibeix sortir de l'Estat.