L'ambient a les "fanzones" per la final de Copa del Rei es trasllada a la xarxa

L'ambient a les "fanzones" per la final de Copa del Rei es trasllada a la xarxa
València

L'ambient a les "fanzones" per la final de Copa del Rei es trasllada a la xarxa

Actualitzat
L'etiqueta #copafcb ha aconseguit un èxit no sols d'audiència, amb tres missatges entre els tuits més reemesos d'avui, sinó també de comunicació: per recordar les victòries de Pep Guardiola a la Copa, per fer notar que el Barça ha guanyat 4 de les 5 vegades que s'ha jugat una final a València o per fer memòria sobre el fet que el FC Barcelona és "el rei de copes".

S'ha traslladat l'ambient de la "fanzone" de València al "timeline" del Twitter, on els aficionats comenten la jugada, fan previsions meteorològiques o lamenten l'estona que encara falta perquè arribi l'hora de la veritat. També hi ha hagut queixes perquè el camp no es regui, en un gest que es considera de favoritisme per al Madrid.

Un aficionat blaugrana saluda amb "la maneta" un grup de seguidors madridistes i envia el vídeo a la xarxa i molts altres comparteixen les fotos del seu viatge llampec a València.

Amb tots aquests materials enviats pels culers, Barça TV farà un reportatge especial.

Ara bé, no tothom ho ha celebrat. Des de la redacció d'un mitjà s'ha volgut recordar que a més de l'etiqueta #copafcb hi ha #copadelrey, i ho han fet amb un missatge en què es delata la seva preferència pel Real Madrid.

Els madridistes comenten la jugada amb l'etiqueta #halamadrid. I es mostren tan segurs que la culerada d'endur-se la copa... cap al Bernabéu. A més, confien en les prediccions d'un pop que es veu que deu haver heretat les capacitat predictives del difunt Paul del Mundial.