Imatge de l'aparcament d'intercanvi habilitat a tocar de l'estació de tren de Castelldefels aquest 7 de febrer de 2018. (Horitzontal)
Imatge de l'aparcament d'intercanvi habilitat a tocar de l'estació de tren de Castelldefels aquest 7 de febrer de 2018. (Horitzontal)

L'AMB posa en marxa els primers aparcaments d'intercanvi a l'entorn d'estacions ferroviàries

ACN Castelldefels.-L'AMB ha posat en marxa els dos primers aparcaments d'intercanvi a l'entorn de les estacions de tren de Castelldefels (100 places) i Sant Joan Despí (41 places). L'objectiu del servei, conegut com a 'Park&Ride', és potenciar el transport públic facilitant que els veïns que fins ara utilitzaven el vehicle privat el puguin aparcar gratuïtament a tocar de l'estació per desplaçar-se en tren. Per utilitzar el servei, que funciona de forma molt similar a les zones blava i verda, els usuaris s'han de descarregar i registrar-se en una 'app' que els servirà per iniciar el servei i a la tornada del viatge validar el títol de transport en una màquina comprovadora instal·lada al vestíbul de les estacions. Si no es valida el títol de transport, els usuaris registrats poden ser donats de baixa temporalment del servei i els no registrats ser sancionats. L'objectiu de l'AMB es estendre el servei a d'altres municipis i habilitar unes 1.500 places d'aparcament.

Anar al contingut