Lliga BBVA

L'Almeria derrota la Reial Societat per 4-3 en un partit boig

L'Almeria ha sortit de la zona de descens en vèncer la Reial Societat per 4-3 en el partit que ha tancat la 29a jornada de la Lliga BBVA. Matx polèmic per l'arbitratge del valencià Ayza Gámez, que ha xiulat tres penals inexistents i ha anul·lat un gol legal als andalusos.

Vela, de penal, ha avançat els donostiarres, però Óscar Díaz ha empatat abans del descans. Agirretxe ha tornat a posar al davant els visitants. Verza ha fet un doblet des dels onze metres i ha capgirat el marcador. Bergara ha fet el 3-3 en el minut 85. I Hicham, en l'afegit, ha marcat el 4-3 en un partit boig.