L'Alcorcón, amb doblet de Pacheco, supera el Sabadell a Santo Domingo (3-1)

El Sabadell ha perdut amb l'Alcorcón a Santo Domingo (3-1). Aníbal Zurdo ha donat un primer avís als dos minuts de partit amb el qual ha obligat Dani Giménez a estirar-se per allunyar la pilota. A l'Alcorcón li ha costat entrar al ritme del partit fins que el suplent Dani Pacheco ha imposat el seu caràcter i ha fabricat dos dels gols del seu equip. Al minut 18 amb una acció individual. Nou minuts després ha estat Juli qui, de penal, ha marcat el segon.

El Sabadell ha perdut amb l'Alcorcón a Santo Domingo (3-1). Aníbal Zurdo ha donat un primer avís als dos minuts de partit, amb el qual ha obligat Dani Giménez a estirar-se per allunyar la pilota. A l'Alcorcón li ha costat entrar al ritme del partit fins que el suplent Dani Pacheco ha imposat el seu caràcter i ha fabricat dos dels gols del seu equip. Al minut 18 amb una acció individual. Nou minuts després ha estat Juli qui, de penal, ha marcat el segon.

Al descans, Miquel Olmo ha fet entrar Collantes i la seva participació ha donat empenta a l'atac vallesà. En un minut de diferència, el Sabadell ha disposat de dues bones ocasions per poder marcar. Però el que ha arribat ha estat el tercer de l'Alcorcón. Altre cop Pacheco, amb un llançament de falta impecable, ha certificat una derrota que deixa el Sabadell en la tretzena posició.