Agents de la policia espanyola durant l'escorcoll a la comissaria de la Policia Local de Tiana, el 3 de juliol de 2017. (horitzontal)
Agents de la policia espanyola durant l'escorcoll a la comissaria de la Policia Local de Tiana, el 3 de juliol de 2017. (horitzontal)

L'alcaldessa de Tiana defensa la professionalitat del cap de la Policia Local investigat per l'afer dels semàfors

Actualitzat

ACN Tiana.-L'alcaldessa de Tiana, Esther Pujol, defensa la professionalitat del cap de la Policia Local del municipi i exregidor de Montgat, Tomàs Cabrejas, després que dimarts va ser detingut en el marc de l'operació contra la contractació irregulars de semàfors i sistemes de control de la mobilitat en diversos ajuntament. Pujol assegura que des de l'arribada d'aquest funcionari, el cos ha fet un "tomb considerable" en positiu pel que fa a paritat, formació, recursos tècnics o reducció de l'absentisme laboral. És per això que l'alcaldessa espera que Cabrejas pugui tornar aviat a comandar el cos -fins que no s'esclareixin els fets s'han delegat les seves funcions en el número dos de la comissaria-, però avisa que si s'acaben demostrant irregularitats es prendran "mesures dràstiques".

Durant el ple municipal d'aquest dimarts al vespre, l'alcaldessa també ha detallat que la policia espanyola es va acabar emportant quatre expedients, un dels quals d'una contractació que encara no estava ni tan sols licitada. "No tenim res a amagar i tots els concursos públics s'han tramitat de manera correcta", afirmava.

Anar al contingut