Jun

L'alcalde socialista de Jun, a Granada, diu que ja té les firmes necessàries per forçar un congrés extaordinari

L'alcalde, que s'ha posat en contacte amb Ferraz per entregar les firmes abans de diumenge i poder verificar els suports al "no", denuncia que li han penjat el telèfon.

RedaccióActualitzat

 La divisió al PSOE també creix entre la militància.

José Antonio Rodríguez Salas, l'alcalde socialista de Jun, a Granada, assegurava divendres en un vídeo que havia recollit les firmes de més de 90.000 militants, gairebé la meitat del total, per obligar el PSOE a convocar un congrés extraordinari on es decideixi el vot de la investidura. Molts firmants són socialistes catalans. Li faltarien poc més de 3.000 firmes per arribar a la "meitat més un", la xifra que marquen els estatuts del PSOE.

L'alcalde de Jun vol aconseguir la dimissió de la gestora:

"Quan arribem a 120.000 -perquè no pararem- volem la dimissió de la gestora que hi ha al capdavant del partit, que no ha estat posada pels militants del partit."

José Antonio Rodríguez Salas també ha afegit:

"Això és un 15-M dins del PSOE. El meu poble serà el nou Suresnes".

L'alcalde denuncia que Ferraz li ha penjat el telèfon

Aquest dissabte, l'alcalde de Jun assegura que ha recollit les firmes necessàries per forçar la convocatòria d'un congrés extraordinari d'urgència. L'alcalde, que s'ha posat en contacte amb Ferraz per entregar les firmes abans de diumenge i poder verificar els suports al "no", denuncia que li han penjat el telèfon fins a cinc vegades.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut