Barcelona

L'alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, il·lusionat i a disposició de Mas per ser conseller

L'alcalde de Sant Cugat i número vuit a les llistes de CiU, Lluís Recoder, ha assegurat aquest dijous que li faria "il·lusió" formar part del nou executiu de la Generalitat, encapçalat per Artur Mas, i ha afegit que està "a disposició de la cúpula del partit". Recoder, que surt en moltes de les travesses com a futur conseller de Política Territorial i Obres Públiques, ha indicat que encara no ha parlat amb Artur Mas del seu hipotètic nomenament com a conseller. I tot just després ha començat a pronunciar-se sobre les principals infraestructures del país.

Actualitzat
L'encara alcalde de Sant Cugat, Lluís Recoder, ha valorat com a insuficient la privatització del Prat, anunciada pel president del govern espanyol, José Luis Rodríguez Zapatero.

A més, Recoder també ha fixat la seva posició sobre el Quart Cinturó, un projecte que dividia els socis del tripartit. Recoder ha assegurat en un acte davant d'empresaris que aquesta obra és prioritària.

Recoder encara no té decidit quin dia deixarà l'alcaldia de Sant Cugat si finalment Artur Mas decideix comptar amb ell com a conseller.

Anar al contingut