L'alcalde de Reus i el regidor Joaquim Enrech durant la roda de premsa de presentació dels pressupostos del 2013
Pellicer i el regidor Joaquim Enrech durant la roda de premsa de presentació dels pressupostos (Foto d'arxiu: ACN)
Reus

L'alcalde de Reus manté el pacte amb el PP per "interès local" malgrat les indicacions de la direcció de CiU

El convergent Carles Pellicer mantindrà el pacte de govern a l'ajuntament de la capital del Baix Camp malgrat les indicacions de la direcció del partit. Tot i que el PP ha votat en contra de la proposta de rebuig a la reforma educativa de Wert, l'alcalde de Reus ha defensat la continuïtat del pacte per "interès local".

RedaccióActualitzat
L'alcalde de Reus, el convergent Carles Pellicer, mantindrà el pacte de govern amb el PP malgrat les indicacions de la direcció del partit. Després de les declaracions del secretari general de Convergència, Oriol Pujol, Pellicer ha defensat el pacte amb els populars per un "interès local" en la gestió del consistori. Pujol havia qüestionat el pacte CiU-PP a la capital del Baix Camp, si el posicionament de la regidora i diputada Alícia Alegret sobre el català era la mateixa que el del ministre Wert.

Aquest divendres el PP ha votat en contra de la proposta de rebuig a la reforma educativa del govern espanyol. L'alcalde de Reus ha sortit en defensa de la seva autonomia i ha deixat clar que donarà estabilitat al pacte amb els populars, un acord que durarà fins al final del mandat, segons ha anunciat. Pellicer ha assegurat que l'acord de govern que es va signar l'any passat continua en vigor perquè "funciona" amb "cohesió, eficàcia i eficiència".

Carles Pellicer ha dit també que governa per a una societat plural i per a tots els reusencs. Així, l'alcalde ha rebutjat les ingerències de fora de Reus, i ha dit que tot i que "hi ha situacions ideològiques que van sortint en el camí", el pacte "està escrit" i el té "molt clar". Finalment, ha afegit que el que la ciutat necessita ara és estabilitat.


Anar al contingut