Josep Roncero, alcalde de Freginals
Josep Roncero, alcalde de Freginals
Freginals

L'alcalde de Freginals denuncia: "És un punt on hi ha molts accidents"

El tram de l'accident no es pot considerar un punt negre, però altres veus del territori diuen que és una zona de sinistralitat més elevada

RedaccióActualitzat

L'alcalde de Freginals, Josep Roncero, una de les primeres autoritats que ha arribat al lloc de l'accident, ha dit que "aquest és un punt negre d'accidents".

El tram de l'accident és una línia recta, però, segons ha explicat Roncero, és un lloc on hi acostuma a haver sinistres.

"Potser sigui perquè és una línia recta, però quan hi ha hagut accidents ha sigut sempre en aquesta zona. Però, accidents tan greus com aquest, no".

Hi ha més veus al territori que diuen que és un tram en què hi ha accidents habitualment. El gener passat un camió va bolcar en aquest mateix punt. No hi va haver víctimes. O un altre accident, el juliol del 2002: el camió es va incendiar, però el conductor en va sortir il·lès. De fet, l'últim accident mortal que hi va haver en aquest punt va ser fa sis anys.

Per aquest motiu, segons la DGT i Abertis, aquest tram no seria pròpiament un punt negre. Per rebre aquesta denominació, hi ha d'haver hagut més de tres accidents amb víctimes durant un any. Això no vol dir, però, que no es tracti d'un punt amb un índex de sinistralitat més alt. De fet, a la zona s'hi ha instal·lat fa poc un radar de velocitat per trams, que ha estat dels primers ubicats a l'autopista.

 

 

Anar al contingut