L'alcalde reitera la seva intenció de voler unir-se a l'Aragó (EFE)
L'alcalde reitera la seva intenció de voler unir-se a l'Aragó (EFE)
Batea

L'alcalde de Batea insisteix a marxar a l'Aragó: "La pilota està damunt de Puigdemont"

En un ple carregat de molta tensió i escridassades, l'oposició li ha exigit que dimiteixi

RedaccióActualitzat

L'alcalde de Batea, a la Terra Alta, afirma ara que el president de la Generalitat, Carles Puigdemont, té la clau per impedir que el poble es plantegi passar a l'Aragó. En un ple molt tens, ha exigit solucions als problemes que té el municipi, mentre que l'oposició li demana que dimiteixi per aquesta polèmica.

Crits, retrets i peticions de dimissió han marcat el ple extraordinari. L'alcalde, Joaquim Paladella, subratlla que el debat de fons no va de banderes ni té res a veure amb el procés sobiranista, sinó amb temes molt concrets del poble, un litigi pels límits municipals, els parcs eòlics i la falta de places a la residència per a la gent gran.

 

 

Sense rectificar per l'ultimàtum que va llançar uns dies, Paladella admet que si Puigdemont li resol els problemes se n'oblidarà:

"Si parlem amb el president de la Generalitat i solucionem tots aquests temes ja no caldrà parlar amb la subdelegació del govern [espanyol]. Això és evident. Per tant, la pilota està damunt del president de la Generalitat."

L'oposició municipal l'acusa de muntar un circ mediàtic i de fer un dany enorme a la imatge i a l'economia de Batea.

Abans del ple, desenes de persones s'han concentrat a la plaça del poble, d'uns 2.000 habitants, per mostrar el seu rebuig a la posició de l'alcalde, alguns d'ells amb banderes estelades.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut