El matí de Catalunya Ràdio

L'alcalde accidental de Santa Coloma diu que a Luigi se'l veia sovint pel consistori

L'alcalde accidental de Santa Coloma de Gramenet, Joan Carles Mas, ha dit a "El matí de Catalunya Ràdio" que el cervell de la suposada trama de corrupció del "cas Pretòria", Luis García, "visitava amb freqüència" l'ajuntament i que, quan ell se l'havia trobat, anava a "alcaldia". "Luigi", com se'l coneix, entrava i sortia sovint del consistori, tot i que feia anys que estava expulsat del PSC.

Actualitzat
L'alcalde accidental de Santa Coloma de Gramenet, el socialista Joan Carles Mas, ha explicat que el considerat cap de la trama de corrupció del "cas Pretòria", Luis Garcia, conegut com a "Luigi", visitava amb freqüència l'ajuntament, malgrat que estava expulsat del PSC des de feia anys.

Joan Carles Mas també ha comentat que cap dels controls que té el consistori de Santa Coloma de Gramenet havia detectat les irregularitats que el jutge Baltasar Garzón investiga en els projectes urbanístics de l'empresa pública Gramepark.

Mas ha afegit que a principis de la setmana que ve ja hauran elegit el nou alcalde que substituirà el dimissionari i empresonat Bartomeu Muñoz. El grup municipal de CiU a Santa Coloma exigeix que es creï una comissió d'investigació a l'Ajuntament.
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut