Barcelona

L'Alba, la nena maltractada de Montcada i Reixac, ha estat donada d'alta però haurà de seguir un llarg procés de rehabilitació neurològica

L'Alba, la nena maltractada de Montcada i Reixac, ja ha estat donada d'alta de l'Hospital de la Vall d'Hebron, on estava ingressada des del 4 de març passat. El seu estat delicat l'obligarà a passar a partir d'ara per un llarg procés de rehabilitació neurològica en un centre especialitzat. La Direcció General d'Atenció a la Infància en continuarà assumint la tutela.

Actualitzat

La nena de cinc anys de Montcada i Reixac ingressada des del 4 de març a l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona després de rebre una pallissa, suposadament, del seu padrastre va ser donada d'alta del centre fa una setmana i ha ingressat en un centre rehabilitador neurològic, segons ha anunciat la directora assistencial de l'àrea maternoinfantil de la Vall d'Hebron, Gemma Craywinckel.

Per la seva banda, la directora general del Departament d'Atenció a la Infància i l'Adolescència de la Conselleria de Benestar i Família de la Generalitat, Carolina Homar, ha assegurat que l'Alba es troba "greument afectada, en un estat de disminució molt greu".

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut