Futbol

L'Alabès viatja cap a Madrid carregat d'il·lusió per afrontar una històrica final de la Copa del Rei

Passi el que passi al Vicente Calderón, els aficionats de l'Alabès ho volen viure com una festa i aquest divendres han acomiadat l'equip quan ha sortit cap a Madrid tot i la intensa pluja que estava caient sobre la capital vitoriana

Actualitzat

A Vitòria tenen assumit que el gran favorit és el Barça. La final de la Copa del Rei ja és un premi a la temporada dels de Pellegrino, l'equip revelació de la lliga espanyola. Passi el que passi al Vicente Calderón, els aficionats de l'Alabès ho volen viure com una festa i aquest divendres han acomiadat l'equip quan ha sortit cap a Madrid tot i la intensa pluja que estava caient sobre la capital vitoriana.

Per a l'equip vitorià, la final és una oportunitat d'or per fer història. El fet que tothom assumeix el paper de favorit del Barça fa que els de Pellegrino afrontin la final sense cap pressió. Com diu el tòpic, tenen molt a guanyar i res a perdre.
   
Els dos enfrontaments amb el Barça a la Lliga són totalment antagònics, ja que l'Alabès va sorprendre els blaugrana al Camp Nou, però, després, els homes de Luis Enrique van golejar a Mendizorrotza.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut