Futbol

L'Alabès es desfà d'un Sabadell que ha trigat massa a reaccionar (3-1)

El Sabadell ha estat clarament superat per l'Alabès. En una primera part amb poques ocasions, els bascos han tret el màxim profit de les seves. Els vallesans han sortit a la segona part una mica més decidits a buscar el gol, però un penal en contra ha acabat amb la seva reacció.

Actualitzat

El Sabadell ha estat clarament superat per l'Alabès. En una primera part amb poques ocasions, els bascos han tret el màxim profit de les seves. Els vallesans han sortit en la segona part una mica més decidits a buscar el gol, però un penal en contra ha acabat amb la seva reacció.

Miquel Olmo havia variat el seu plantejament tàctic defensiu per jugar amb tres centrals, però l'Alabès ha trencat els seus esquemes en el minut 8. Despotovic ha aprofitat una passada a l'espai per batre Nauzet, marcant el primer gol del partit. El duel ha entrat en una fase d'ensopiment, sense ocasions per cap dels dos conjunts, fins que el català Sergio Tejera ha marcat el segon gol dels locals en el minut 39. L'Alabès treia el màxim profit ofensiu: dos xuts a porta, dos gols.

El Sabadell no ha pogut aprofitar una mala sortida en el minut 48 del porter dels bascos, Manu Fernández, per marcar. Un xut de Martí Crespí segons més tard ha anat al travesser. L'incipient reacció sabadellenca s'ha tallat amb unes mans dins la seva àrea del mateix Martí Crespí. El penal ha servit Despotovic per tornar a marcar en el minut 57. Raül Tamudo ha aconseguit el gol dels vallesans en el minut 83. Ha estat el segon en el seu compte particular d'aquesta temporada, i el primer que marca el Sabadell amb el peu en la present edició de la Lliga de la Segona Divisió.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut