L'Akasvayu Girona s'imposa al Reial Madrid i arrodoneix el ple dels equips catalans

L'Akasvayu Girona ha arrodonit el ple dels equips catalans en la primera jornada de la Lliga ACB. L'equip d'Edu Torres ha superat el defensor del títol, el Reial Madrid, per 78-74, en un partit molt vibrant. Els gironins han començat molt bé, i amb aportacions com la de Raül López, han arribat a tenir un avantatge de 14 punts. També ha fet un bon partit Germán Gabriel. Per part del Reial Madrid, Bullock, amb 22 punts, ha contribuït a donar la volta al marcador en el tercer quart, però un triple de Myers en el tram final del matx ha donat la victòria als catalans. El públic de Fontajau ha vibrat com mai, de principi a final.

L'Akasvayu Girona ha guanyat el campió de Lliga en el primer partit de la temporada per 78-74 en un espectacle de gran nivell. Els triples finals de Myers, màxim anotador del partit amb 24 punts, han decantat la balança del costat de l'equip català. Els locals han posat més intensitat des de l'inici i han adquirit un avantatge de 8 punts de diferència. Raül López ha dirigit bé l'equip i ha anotat amb fluïdesa 8 punts en el primer quart. Els d'Edu Torres han augmentat la diferència fins als 14 punts (33-19), però a partir d'aquest moment el Madrid ha començat a reduir la distància amb una millor defensa i un gran Bullock, i s'ha arribat al descans amb un ajustat 44-39. Els jugadors del Madrid han donat la volta al marcador amb ràpids contraatacs i s'han posat per davant, 55-61, al final del tercer quart. Els visitants han augmentat la seva renda fins a 8 punts, 62-70 a cinc minuts del final, gràcies al seu domini sota els taulers. Però la pressió del públic, el bon treball de Kammerichs i l'encert d'un brillant Myers han donat la primera victòria de l'era Akasvayu davant d'un públic que ja comença a somiar amb el nou projecte del seu equip.