Bàsquet

L'Akasvayu Girona posa en marxa el segon projecte amb Pesic al capdavant

L'Akasvayu Girona ja ha posat en marxa el segon projecte, des d'aquest dimecres, amb cares noves i amb nou tècnic, Svetislav Pesic. La plantilla ha tornat als entrenaments, amb set jugadors, entre ells tres de les novetats. Fernando San Emeterio i els exblaugranes Gregor Fucka i Víctor Sada. De la temporada passada, continuen McDonald, Salenga i Germán Gabriel. Un altre dels nous, el nord-americà Kyle Hill, arriba dijous.

Actualitzat

El club gironí s'ha posat en marxa per preparar la temporada 2006-2007. Després d'un any en què l'Akasvayu va revolucionar l'ACB amb la contractació d'homes com Raül López, Roberto Dueñas o Fran Vázquez, aquest any l'equip gironí comença un nou projecte des de la banqueta amb el serbi Svetislav Pesic al capdavant. L'Akasvayu ha reestructurat la seva plantilla, Fran Vázquez ha marxat al Barça, Raül López al Reial Madrid i Roberto Dueñas sembla que es desvincularà de l'entitat.

Amb fins a deu cares noves podrà comptar Pesic en el seu equip, entre ells els ex del Barça Gregor Fucka, Marc Gasol o el base Víctor Sada. En aquest sentit, Sada ha valorat que coincidir amb jugadors que han estat companys seus al Winterthur Barça, i estar a les ordres de Pesic, amb qui també va coincidir de blaugrana, facilitarà les coses. El primer objectiu que tindrà el base català és tenir més minuts a l'Akasvayu Girona que en la seva etapa anterior al Barça.

Els entrenaments començaran aquesta mateixa tarda a Fontajau i el primer partit serà el dia 29 d'agost contra el Club Bàsquet l'Hospitalet, al pavelló municipal de Figueres.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut