Bàsquet

L'Akasvayu Girona fitxa l'exblaugrana Bootsy Thornton per la propera temporada

L'Akasvayu Girona ha fitxat l'exblaugrana Bootsy Thornton per la propera temporada. L'aler nord-americà, de 29 anys, ha arribat a un acord amb el club gironí, un cop desvinculat ja del Winterthur Barça, on va militar la temporada passada. Durant les dues anteriors temporades, el jugador nascut a Baltimore va estar a les files del Montepaschi de Siena, amb qui es va proclamar campió de la Lliga italiana la temporada 2003-04. Aquest és el tercer blaugrana que va a l'Akasvayu, després de Víctor Sada i Marc Gasol, per cessió.

Actualitzat

El jugador, de 29 anys i 1,92 metres d'alçada, ha signat per una temporada i és el segon fitxatge de l'equip de Svetislav Pesic, després del base serbi Marko Marinovic, que aquest dimecres passarà les proves mèdiques a Girona.

Thornton va jugar la temporada passada amb el Barça d'Ivanovic. El seu rendiment va ser irregular i va jugar una mitjana de 21 minuts, en què va anotar 8,4 punts per partit a la Lliga ACB. Abans de fitxar pel Barça, l'aler nord-americà era una peça bàsica al Montepaschi de Siena.

Amb el fitxatge de Thornton, l'Akasvayu comença a donar a forma al seu segon projecte, ara sota la batuta de Pesic. El següent jugador que podria repetir la sortida del Barça per anar a Girona pot ser Gregor Fucka.

Anar al contingut