L'Akasvayu Girona es complica l'accés a la Copa en caure a Fontajau contra l'Etosa Alacant

L'Akasvayu Girona s'ha complicat la presència a la fase final de la Copa del Rei. Els gironins han caigut a casa contra l'Etosa Alacant, que arribava com a cuer de la Lliga ACB, per 66-82, i el futur d'Edu Torres torna a estar en entredit. L'equip català ha confirmat que no es troba en un bon moment tot i les grans expectatives generades a principi de temporada, i després de 16 jornades el balanç és molt discret, nou victòries i set derrotes. Malgrat aquesta derrota, l'Akasvayu es classificarà per a la Copa si guanya en la següent jornada a la pista del Llanera Menorca.

L'Akasvayu Girona ha encaixat una sorprenent derrota a Fontajau, davant del cuer, l'Etosa d'Alacant, per 66-82. Els homes d'Edu Torres han sofert una derrota humiliant davant un dels equips que lluiten per mantenir la categoria. Només un jugador de l'equip gironí, Spencer Gloger, ha superat els 10 punts i n'ha fet 21, però la resta de l'equip gironí ha tingut una actuació decebedora. Fins al descans, el partit ha estat molt igualat i els visitants se n'han anat als vestidors amb només un punt d'avantatge, 34-35. Però en l'últim quart, l'Etosa s'ha distanciat en el marcador i els gironins han estat incapaços de reaccionar. Entre Lucio Angulo, Nacho Rodríguez i Iñaki de Miguel han anotat 49 dels 82 punts del seu equip, i han estat fonamentals en la victòria de l'equip alacantí i, de retruc, deixen el Ricoh Manresa com a cuer en solitari. Aquesta derrota complica la classificació de l'Akasvayu per disputar la Copa, que necessita guanyar a la pista del Llanera Menorca, i podria ser l'últim partit d'Edu Torres a la banqueta.