L'Ajuntament insta el govern de Barcelona a posar més recursos per cobrir la Ronda de Dalt i tornar al projecte anterior

ACN Barcelona.-La comissió d'Ecologia, Urbanisme i Mobilitat de l'Ajuntament de Barcelona ha aprovat aquest dimecres una proposició del PPC transaccionada amb ERC que insta el govern municipal a augmentar el pressupost en aquest exercici i també en els següents per garantir el cobriment de la Ronda de Dalt en tots els seus trams, retornant al projecte consensuat amb els veïns. A més de populars i republicans, han votat a favor de la iniciativa el Grup Demòcrata i Cs. Tant Barcelona en Comú com el PSC s'hi han abstingut. Els dos partits de govern han reivindicat que els 15 MEUR consignats per aquest mandat ja és una quantitat rellevant i és la més important pel que fa a noves obres.

Aquesta iniciativa del mandat anterior comptava amb el suport de tots els partits en aquell moment, entre els quals no hi era Barcelona en Comú perquè no existia. El partit d'Ada Colau ja va anunciar des del principi que considerava que el projecte anterior no era assumible. Posteriorment va acordar amb el PSC consignar per aquests quatre anys 15 MEUR per fer una cobertura parcial, que començarà aquest estiu però que no satisfà els veïns.La tinenta d'alcaldia Janet Sanz ha apuntat que l'objectiu del govern és aconseguir una proposta que sigui "assumible i viable", i ha insistit que un projecte com l'anterior, que hagués costat 400 MEUR, "no tenia sentit".Des del PPC, el regidor Javier Mulleras ha recordat que la cobertura total de la Ronda de Dalt va ser la proposta més votada durant el procés participatiu que va engegar el propi govern per elaborar el Pla d'Actuació Municipal (PAM).

Anar al contingut