Barcelona

L'Ajuntament diu que el retard de la Sagrera arriba "en el millor moment"

L'Ajuntament de Barcelona considera que un possible retard en la construcció de l'estació intermodal de la Sagrera, les obres de la qual s'han previst començar a finals de juny, arriben en "el millor moment", perquè són tasques que s'han adjudicat fa poc i just comencen ara. Així ho ha afirmat el quart tinent d'alcalde d'Urbanisme i Règim Interior, Ramon Garcia-Bragado, que ha volgut fer una lectura positiva dels possibles endarreriments que es pot trobar aquesta obra a causa de la tisorada de Zapatero.

Actualitzat
L'Ajuntament de Barcelona ha explicat que les obres de la Sagrera està previst que durin poc més de cinc anys, i que ara mateix i en els mesos vinents hi haurà "un volum d'obra relativament petit".

Per això Bragado ha dit que al consistori li preocuparia "molt més" que s'endarrerissin les obres en plena execució, com les de l'àmbit de Sant Andreu i el desviament de les vies de Rodalies per construir la Sagrera.

Ho ha dit després que el ministre de Foment, José Blanco, va anunciar aquesta setmana retards en obres de carreteres i ferroviàries, i que revisaria les fases i les anualitats dels treballs, un anunci "que s' haurà de veure com es concreta", ha afirmat el tinent d'alcalde en declaracions als periodistes.

"Les obres que estan començades han de continuar, són importants, ja que afecten directament la possibilitat que es connecti en AVE amb França", ha defensat Bragado, que ho ha contraposat a l'estació de la Sagrera.

"Podem estar relativament tranquils sobre la Sagrera", ha reblat, i ha dit que dependrà del Ministeri de Foment que aquest estiu comenci la construcció de l'estació, com havia previst el govern. "Jo crec que toca", ha conclòs.
Anar al contingut