Pla mig de l'alcalde de Tortosa, Ferra Bel, a la dreta, amb el regidor d'Hisenda Emili Lehmann durant la presentació de les ordenances fis…
Pla mig de l'alcalde de Tortosa, Ferra Bel, a la dreta, amb el regidor d'Hisenda Emili Lehmann durant la presentació de les ordenances fiscals per l'any 2016, a la sala de premsa de l'Ajuntament de Tortosa aquest 5 d'octubre del 2015. (Horitzontal)

L'Ajuntament de Tortosa redueix un 1% la taxa d'escombraries i congela tots els impostos i preus públics

Tortosa (ACN).- El govern de l'Ajuntament de Tortosa sotmetrà a aprovació del ple ordinari d'aquest dilluns una proposta d'ordenances fiscals per a l'any vinent on es tornen a congelar tots els impostos, taxes i preus públics. A més, com en els darrers anys, es torna a reduir la taxa d'escombraries, aquest cop en un 1%. L'alcalde de Tortosa, Ferran Bel, i el regidor d'Hisenda, Emili Lehmann, han recordat que en els darrers tres anys aquesta taxa acumula una rebaixa de prop d'un 11%, i que es paga menys que al 2008, quan es va implantar la recollida selectiva a tot el municipi. L'alcalde també ha anunciat que durant aquest mes d'octubre es retornarà el 26% restant de la paga extra del 2012.

Anar al contingut