Tarragona

L'Ajuntament de Tarragona fa un minut de silenci per les dues catalanes mortes al Loveparade

L'Ajuntament de Tarragona ha fet un minut de silenci aquest dimarts a dos quarts de nou del matí en record de les dues noies catalanes que van morir dissabte al festival Loveparade d'Alemanya. Les dues joves, una de Tarragona i l'altra de Cambrils, eren estudiants universitàries i feien un erasmus a la universitat de Münster, propera a la ciutat que va acollir el festival. Les seves famíiles van viatjar aquest dilluns a Alemanya per fer la repatriació dels cossos, que està prevista per demà.

Actualitzat
Els homenatges i les mostres de condol a les víctimes mortals del Loveparade continuen, tant a Alemanya com als llocs d'origen de les víctimes que eren de fora del país. Aquest dimarts al matí l'Ajuntament de Tarragona, ciutat d'on era una de les dues catalanes mortes, ha fet un minut de silenci i a la Universitat Rovira i Virgili es compleix el segon dia de dol decretat.

El balanç de víctimes mortals va pujar a 20 després que dilluns morís una noia alemanya. Mentrestant, la fiscalia alemanya investiga si hi va haver homicidi per negligència i continuen les crítiques als organitzadors.


VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut