Els tècnics desconnecten la il·luminació i tapen la publicitat del tòtem de parc Riuclar. Imatge del 28 d'abril de 2017. Horitzontal.
Els tècnics desconnecten la il·luminació i tapen la publicitat del tòtem de parc Riuclar. Imatge del 28 d'abril de 2017. Horitzontal.

L'Ajuntament de Tarragona desconnecta la il·luminació i tapa la publicitat del tòtem de Riuclar

ACN Tarragona.-L'Ajuntament de Tarragona ha desconnectat aquest divendres la il·luminació i ha tapat amb pintura la publicitat del tòtem del Parc Riuclar. El consistori ho ha fet de forma subsidiària després que l'empresa responsable de desmantellar-lo, Annunzia Publicidad Exterior SL, no ho hagi fet. La Junta de Govern Local va acordar el 6 d'abril que l'empresa havia d'enderrocar el tòtem en el termini d'un mes i deixar el terreny en l'estat en què es trobava després que el consistori en denegués la legalització. També se li ordenava que en un termini de tres dies, comptats des de l'endemà de la recepció de la notificació de la resolució, desconnectés la il·luminació del tòtem publicitari i tapés la publicitat existent mentre no s'enderroqués la construcció.

Donat que el dia 24 d'abril es va notificar a Annunzia Publicidad Exterior SL aquesta resolució i han passat els tres dies i no l'han complert, l'Ajuntament ha procedit a executar-lo de forma subsidiària amb els costos econòmics a càrrec de l'interessat. Per qüestions logístiques, aquest divendres s'ha tapat amb pintura una banda de la publicitat del tòtem i dimarts, es procedirà a l'altra. El polèmic tòtem, ubicat vora la T-11 i que fa 17 metres d'alçada, ha provocat un fort rebuig i les entitats veïnals han sortit al carrer en diverses ocasions per demanar la seva retirada.

Anar al contingut