Sant Cugat del Vallès

L'Ajuntament de Sant Cugat contractarà 52 parats de llarga durada amb el nou pla d'ocupació

Els contractes tindran sis mesos de durada. Les feines que el pla d'ocupació ofereix són de peó d'obres públiques, jardineria o mobilitat, oficials de primera de diferents oficis, auxiliars administratius i perfils tècnics de nivell mitjà i superior.

RedaccióActualitzat

L'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès contractarà 52 persones en situació d'atur de llarga durada i que hagin exhaurit totes les prestacions per desocupació a través del tercer pla d'ocupació municipal. L'objectiu del pla és ajudar algunes famílies que viuen en situacions econòmiques precàries i millorar les possibilitats de treballar dels que hi participin.

Els contractes tindran sis mesos de durada. El procés per contractar les primeres 26 persones estarà obert fins al 4 d'abril i les sol·licituds s'han de presentar a l'Oficina d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament de Sant Cugat. A finals del mes de maig començaran a treballar els 26 primers contractats i el mes de novembre ho faran els 26 restants.

Les feines que el pla ofereix són de peó d'obres públiques, jardineria o mobilitat, oficials de primera de diferents oficis, auxiliars administratius i perfils tècnics de nivell mitjà i superior. La responsable del Servei d'Ocupació Municipal, Glòria Garcia, ha explicat que el pla oferirà unes tutories personalitzades per millorar la inserció dels aturats.

El pla està dotat amb 437.000 euros, un 45% més que la dotació de l'any passat, quan es van contractar 42 persones.

Anar al contingut