L'Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita i Prodeca impulsen la difusió dels productes alimentaris ebrencs a París

Sant Carles de la Ràpita (Montsià).- L'oli, l'arròs, el vi, el peix i el marisc de les Terres de l'Ebre, així com la seva cultura gastronòmica, seran els protagonistes d'una experiència de difusió i internacionalització dels productes alimentaris a la Maison de la Catalogne de París durant la darrera setmana del mes de febrer. La iniciativa, impulsada per l'empresa pública Prodeca (Promotora d'Exportacions Catalanes, SA) i el consistori de Sant Carles de la Ràpita pretén obrir noves vies de negoci a les empreses ebrenques que produeixen aliments de qualitat.
L'Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita i Prodeca impulsen la difusió dels productes alimentaris ebrencs a París

L'Ajuntament de Sant Carles de la Ràpita i Prodeca impulsen la difusió dels productes alimentaris ebrencs a París

Sant Carles de la Ràpita (Montsià).- L'oli, l'arròs, el vi, el peix i el marisc de les Terres de l'Ebre, així com la seva cultura gastronòmica, seran els protagonistes d'una experiència de difusió i internacionalització dels productes alimentaris a la Maison de la Catalogne de París durant la darrera setmana del mes de febrer. La iniciativa, impulsada per l'empresa pública Prodeca (Promotora d'Exportacions Catalanes, SA) i el consistori de Sant Carles de la Ràpita pretén obrir noves vies de negoci a les empreses ebrenques que produeixen aliments de qualitat.