Madrid

L'Ajuntament de Madrid multarà els veïns que no separin les deixalles amb fins a 750 euros

L'Ajuntament de Madrid ha aprovat una nova ordenança de neteja que estableix sancions d'entre 150 i 750 euros als qui no facin recollida selectiva d'escombraries. Ho ha anunciat la regidora de Medi Ambient, Ana Botella. La nova norma també prohibeix reparar els vehicles al carrer, llençar deixalles per la finestra, alimentar i netejar els animals al carrer i fixa multes de fins a 1.500 euros per als qui no netegin els excrements dels seus animals.

Actualitzat
Els inspectors municipals podran revisar els 300.000 contenidors de deixalles orgàniques i plàstics de Madrid i també els contenidors d'escombraries de les comunitats de veïns. Si comproven que els veïns no han reciclat correctament, podran començar el procés per multar-los amb sancions d'entre 150 i 750 euros.

La nova norma de l'Ajuntament de Madrid també prohibeix deixar els residus fora dels contenidors, reparar vehicles al carrer, abandonar estris vells i llençar escombraries des de la finestra, entre d'altres. A més, es posen sancions de fins a 1.500 euros per als qui deixin excrements a la via pública.
Anar al contingut