Figueres

L'Ajuntament de Figueres denuncia el robatori de l'estelada de la Rambla

Els Mossos d'Esquadra obren diligències per furt contra els tres militars que se la van emportar

RedaccióActualitzat

L'Ajuntament de Figueres ha denunciat davant els Mossos d'Esquadra el robatori aquest cap de setmana de l'estelada que hi havia a la Rambla. Els Mossos van enxampar diumenge a la matinada tres soldats de la base militar de Sant Climent Sescebes que havien arrencat l'estelada i la tenien dins el cotxe. La policia catalana ha obert diligències per furt contra els tres militars que es van emportar la bandera.

Un representant de l'Ajuntament de Figueres ha tramitat la denúncia a la comissaria dels Mossos de la capital de l'Alt Empordà, al qual li han entregat l'estelada que van poder recuperar.

Hi ha hagut altres casos semblants a les comarques de Girona. L'octubre passat uns soldats de la mateixa base van arrencar l'estelada que hi havia a prop del monestir de Sant Pere de Rodes, i l'estiu passat uns agents de paisà de la Guàrdia Civil van treure la que hi havia a la rotonda de Vilobí d'Onyar.

En aquest cas de Figueres, els fets han passat aquesta matinada quan una patrulla dels Mossos estava circulant pel centre de la ciutat quan ha vist com tres persones corrien per la Rambla i s'introduïen amb presses dins d'un cotxe. Els agents els han aturat i a dins del cotxe han trobat una estelada que els tres homes acabaven d'agafar.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut