Cassà de la Selva

L'ajuntament de Cassà de la Selva obre un perfil a Twitter per l'èxit del seu WhatsApp, que ha evitat robatoris

L'opció del Twitter s'afegeix al grup de WhatsApp que ja fa temps que funciona al municipi i que ha servit per evitar robatoris a partir del missatge d'alerta enviat des d'algunes masies aïllades

RedaccióActualitzat

L'Ajuntament de Cassà de la Selva incentiva que els veïns s'hi puguin comunicar directament a través de WhatsApp i Twitter.

L'opció de Twitter s'afegeix al grup de WhatsApp que ja fa temps que funciona al municipi i que es va engegar per alertar d'incendis a les Gavarres o de problemes de seguretat. L'alcalde de Cassà, Martí Vallès, ha assegurat l'eficàcia d'aquesta iniciativa, que ja ha servit per evitar robatoris a partir del missatge d'alerta enviat des d'algunes masies aïllades.

"Veïns que tenen la sensació que hi ha algun cotxe sospitós o que hi pugui haver algun robatori avisem la policia i ràpidament s'hi presenta. L'eficàcia d'aquest grup de Whatsapp s'ha demostrat contínuament. Els veïns estan contents i nosaltres també."

L'equip de govern també ha emprès un pla d'actuació municipal amb 120 propostes. Un dels objectius és impulsar la marca "Cassà" basant-se en tres eixos: la tradició musical, la indústria del suro i les Gavarres.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut