Barcelona

L'Ajuntament de Barcelona vol que s'arxivi la causa per un presumpte cas de corrupció a Gràcia

L'Ajuntament de Barcelona ha demanat que s'arxivin les diligències obertes arran d'un presumpte cas de corrupció al districte de Gràcia, a Barcelona. Dos militants del PP i dos funcionaris municipals estan acusats de prevaricació, frau, suborn i tràfic d'influències. La querellant és la propietària del bar Store Café, que ha denunciat que li van denegar la llicència del local quan va deixar de pagar diners als dos polítics perquè agilitessin els tràmits.

Actualitzat
La titular del jutjat número 9 de Barcelona ha citat a declarar la gerent del districte de Gràcia, Mari Carmen Fernández, i el tècnic del districte Josep Serrano. Tots dos haurien concedit la llicència d'obertura del cafè i posteriorment l'haurien denegat coincidint amb el recurs que va presentar el propietari d'un bar del mateix carrer, que denunciava que l'Store Café no respectava la distància mínima de 25 metres entre dos locals de la mateixa mena.

La propietària de l'Store Café, Itziar Fernández, atribueix la denegació al fet que va deixar de pagar als dos militants del PP perquè acceleressin la paperassa. Fernández confia que la causa tiri endavant i serveixi perquè es vegi "que no hem de suportar aquesta prepotència i corruptela que tots sabem que existeix i que la gent se n'amaga perquè li fa vergonya".
Anar al contingut